Marianne Lillehagen
Marianne Lillehagen

En sommer er over

Marianne på fjellet

En sommer er over, og jeg er endelig tilbake.

Sommeren har vært helt fantastisk, med de mest vidunderlige opplevelser.
En gårdsferie i Telemark med fem gærne mødre og 7 barn, med fisking, kanopadling og klatrepark, en uke på hytta i Hurum med krabbefiske, og alt som hører til en ferie ved sjøen, to herlige dager på hytta på fjellet, besøkte gode venner i Stugudal i Trøndelag hvor vi ble dratt med på en herlig fjelltur til Gråsida 1040 moh, svipptur innom Gøteborg og Liseberg og til slutt en uke på vår danske favorittøy Endelave.

Jeg har utfordret meg selv ved å synge solo på Latter i Oslo, og på en heildundrandes jamsession på Endelave. Noe som føltes FANTASTISK!

Marianne synger på Latter

Men det beste med sommeren er tiden man får sammen. Tid uten stress og tidspress (bortsett fra ferjer som vi ALLTID er sent ute til da, haha). Jeg elsker fellesskapet med lange lyse kvelder. Folk har lyst til å være sammen, og hver dag er helg. Jeg har spist, jeg har drukket, og virkelig kost meg.

Men nå er hverdagen tilbake. Jeg har en fjerdeklassing, kjæresten er i ny jobb, og jeg sitter her og skriver et blogginnlegg.

Marianne og hesten Marianne og familien på tur

Å komme tilbake til hverdagen etter ferien er litt som nyttår. Da skal jeg plutselig sette meg en haug med nye, og noen gamle mål. «Bare ferien er over, så skal jeg osv.» Jeg gjør det hele tiden. Jeg har satt meg mål om å gå ned i vekt (selvfølgelig), trene mer, lære nye ting, og fortsette med å utfordre meg selv. Problemet er jo bare at jeg prøver å nå alle målene på en gang. Og det funker jo ekstremt dårlig.

Så derfor så starter jeg med en av de tingene som plager meg mest, nemlig vekten.
Jeg har lagt på meg 15 kilo det siste året, og jeg kjenner at dette begynner å gå hardt utover humøret og selvtilliten min. Prøvde meg med en sånn: «man må jo leve litt» innstilling hver gang jeg så vektpila gikk oppover. Og det hjelper med en sånn innstilling i det jeg spiser den gode maten og drikker den gode vinen, men jeg bare lurer meg selv.
Og det er på ingen måte bra for MS hvis jeg fortsetter med å ikke ta vare på kroppen og humøret.
Men nå er det slutt! Etter en sommer med hold-in truser og push-up bh for rompa, så har jeg meldt meg på Grete Roede-kurs. Dette er noe jeg aldri har forsøkt før, så jeg kjenner jeg er ganske spent. Spent på om jeg klarer å gjennomføre.

Heia meg! Jeg kommer til å skrive mer om hvordan Grete Roede-kurset går, så følg med!
Nyt de siste sommerdagene, og ta vare på hverandre!

Klem fra Marianne.

Fisketur