Marianne Lillehagen
Marianne Lillehagen

Godt nyttår 2017!

Godt nyttår 2017

Godt Nyttår 2017 !!!

Hu og hei! Og velkommen til et nytt og spennende år. 2017 starter for meg, som så mange andre med en heildundranes influensa. Så jeg beklager at det ble litt stille fra meg. Men når man ligger syk, så får man jo tid til å reflektere litt om hva det nye året burde bringe. Jeg skriver ”burde”, da jeg vet at man som oftest setter seg litt for høye mål. Og det første jeg tenker på er jo selvfølgelig at i 2017,da skal jeg blir slankere, super trent og spise sunnere. Jeg skal nå mange nye mål, og sove mer.

Men så setter denne reflekteringen inn da. Den som ga meg litt tid til å tenke på hva jeg egentlig vil at 2017 skal bringe med seg. Hva er viktig for MEG i 2017, og ikke hva som forventes av MEG i 2017. Jeg skal ikke lyve å si at ikke sommerkroppen til stadighet er et mål, men det jeg egentlig har bestemt meg for, er å bli fornøyd med den jeg er. Å være fornøyd med de små og store målene jeg setter meg. De som jeg kanskje ikke gjennomfører og de som jeg ikke når i det hele tatt.

Jeg skal være takknemlig for alt jeg har, og ha som mål å ta vare på disse tingene. Jeg har en kropp, jeg har en familie, jeg har en jobb og jeg har helsa mi. Jeg har jo egentlig alt jeg kan ønske meg.

Så 2017 skal handle om å ta vare på det man har, og på den reisen så vil alle slags nye mål og utfordringer komme, og jeg skal prøve å møte de med optimisme og være den beste meg som bare jeg kan!

Godt nytt år! Jeg gleder meg!