Marianne Lillehagen
Marianne Lillehagen

Skulle ikke denne bloggen handle om MS da???

Marianne på hest

Dette er nok et spørsmål folk vil stille seg når de leser min blogg. Skulle det ikke handle om MS ? Skulle det ikke handle om livet med MS? Og det er jo akkurat det den gjør. Den handler om MITT liv med MS. Og hvordan jeg har valgt å la MS være en del av mitt liv.

Alle opplever MS forskjellig. Det finnes ikke noe fasitsvar for dette livet. Med eller uten MS.
Men jeg kan fortelle dere dette: JEG VET JEG HAR MS! Men akkurat nå er min sykdom veldig stabil. Den har vært stabil i de siste 6 årene. Og det er like viktig å ha fokus på dette , som det er å ha fokus på alle de som har plager med MS.
Fra mitt ståsted, så er det viktig for meg å formidle til alle der ute, med MS, uten MS, de som er redd for MS, og til de som er berørt av MS på en eller annen måte, at det finnes slike som meg der ute.
Heldige meg som akkurat nå har det veldig bra med sykdommen min. Det skal være lov til å være glad når man har en alvorlig diagnose, men ikke føler seg syk.
Det skal være lov til å snakke om dette også. Nyte livet Og være glad, uten å være redd for å tråkke på noens tær.
Så joda! Bloggen min handler om MS, og valgene jeg tar og hvordan jeg lever mitt liv med denne sykdommen.

Og det blir sjeldent kjedelig.