Marianne Lillehagen
Marianne Lillehagen

Synd på megselv dagen...(og så gikk det over:)

Synd på meg selv

I dag har jeg hatt den første av de tre månedlige "synd på meg selv "-dagene. Ja, tre stk er tillat hver måned. Men da må jeg føle det skikkelig.

I dag våknet jeg og satte igang alle daglige gjøremål. Lage matpakker, vekke mann og sønn, kysse de avsted osv. Deretter så bestemte jeg meg for å være god mot meg selv, og gikk å la meg igjen.
Våknet etter halvannen time og følte meg som om noen hadde skrudd av eller på en eller annen humørbryter. For makan til "sippehumør", hahaha! Bena føltes som om de var 10 kg tyngre og jeg kom rett inn i "jeg er sååå feit"-modus. Så nå sitter jeg her på badegulvet i pysj og slitne Crocs og syntes synd på meg selv.
Målet var å sette på en vaskemaskin og dusje. Enden på visa ble at jeg satt vaskemaskinen på "timer", så jeg slipper å henge den opp...taktisk planlagt til fingerspissene. Så ved et uhell tar jeg dette bildet av meg selv..

og så gikk det over

Oh my god , når man ser seg selv i et ufrivillig selfie, så kan man ikke gjøre annet enn å bryte ut i et herlig latteranfall, reise seg opp og se seg i speilet, og trøste seg med at virkeligheten er sååååå mye bedre.
Opp og hopp tøysekopp