SPIRIT barn

Spirit Artikkel

For å melde deg på Spirit Barn, klikk her 

Når barn opplever at mamma eller pappa blir alvorlig syk, kan de få mange vonde følelser. Barna kan bli lei seg, sinte og redde, og de kan tenke mye på hva som kan skje med den som er syk. Dette er følelser som er vanlige å ha når noen en er glad i blir syk.
Dette programmet er laget for at du, sammen med mamma og pappa, kan snakke om de følelsene og tankene du har om hverdagen der mamma eller pappa har MS.

Alt foregår på internett. Det er ingen møter og ingen dere skal snakke direkte med.

SPIRIT BARN består av 8 programdager fordelt på 8 uker. Hver mandag får dere en epost med link til ny programdag. Dere kan ta programmet når det passer dere som familie. Dette kan gjøres enten på mobil, nettbrett eller PC, men vi anbefaler at dere tar det på nettbrett eller PC.
Det eneste dere trenger å oppgi er en epostadresse. Vi anbefaler at mamma eller pappa bruker sin faste epostadresse. Den vil kun bli brukt til å sende linkene til programmet, og ikke til noe annet.
 
4 ting dere vil få i Spirit Barn.

  1. Økt innsikt i hvordan det oppleves å være barn når en av foreldrene rammes av MS.
  2. Råd og veiledning i hvordan foreldre kan hjelpe barna til å snakke om vanskelige tanker og følelser.
  3. Teknikker for å skape flere positive følelser og opplevelser i hverdagen.
  4. Kunnskap om hvordan foreldre gjennom ros og lek skaper trygge rammer for barn.

Dokumentert effektivt!
Alt innholdet i programmet er basert på forskning innenfor psykologi, og programmet er blitt gjennomgått av eksperter på barn og unges helse. 

Vi anbefaler at dere også går inn å leser på Nasjonal kompetansetjeneste sin nettside MSpårørende.no for direkte informasjon rettet mot barn og unge som pårørende.