Retningslinjer for informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker ulike informasjonskapsler for å fungere ordentlig og for å fremme din brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjonskapslene på din enhet som forklart i disse retningslinjene.

Informasjonskapsler
Dette nettstedet bruker ulike informasjonskapsler (se nedenfor). Informasjonskapsler er små tekstfiler som automatisk plasseres på datamaskinen av nettleseren når du besøker nettsiden. En informasjonskapsel kan blant annet spore nettsidene du besøker og alternativene du bruker. 
De opplysninger som samles inn av informasjonskapsler vil ikke identifisere deg personlig; informasjonskapsler inkluderer generell informasjon om dine datamaskininnstillinger, så som ditt operativsystem og din plattform, IP-adresse, dine nettlesingsmønstre, og hvilke steder du befinner deg.
Sanofi-Aventis Norge, forretningsenheten Sanofi Genzyme («Sanofi Genzyme») bruker disse data for å forstå hvordan våre kunder tar i bruk vårt nettsted slik at vi kan gjøre forbedringer på nettstedet. Du kan administrere og deaktivere informasjonskapsler ved å endre innstillingene for nettleseren, men dette kan begrense funksjonaliteten og påvirke hvor lett det vil være å bruke dette nettstedet. Se «Administrere eller deaktivere informasjonskapsler» nedenfor.


Hvilke informasjonskapsler blir brukt?
De eneste informasjonskapslene som brukes av dette nettstedet er slike som anvendes for grunnleggende nettstedsanalyse, som er nødvendig for at systemet vårt skal fungere, eller som gjør det mulig for oss å bruke av visse funksjonaliteter på nettstedet. Disse informasjonskapslene inkluderer:

ASP.NET Session: Serveren som driver nettstedet bruker informasjonskapsler for hver økt for å lagre informasjon angående tilstanden for sikrede sider, slik som url å gå tilbake til, hvorvidt brukere er blitt vist sikkerhetsmeldinger, om de har logget seg inn på et sikret område av et nettsted og hvor mange ganger en bruker har forsøkt å logge seg inn på et bestemt skjema for å forhindre misbruk. Økten brukes også for å få vite hvor ofte man skal be nettjenester som for eksempel Twitter for å hente inn tweets.

Google Analytics: Via nettsiden plasseres en informasjonskapsel av selskapet Google som en del av tjenesten «Analytics». Vi bruker denne tjenesten til å spore og få rapporter om hvordan besøkende bruker nettstedet. Informasjonen som hentes inn med denne informasjonskapselen, som inkluderer IP-adressen til datamaskinen din, vil overføres til og lagres av Google på servere i USA. Google kan dele denne informasjonen med tredjeparter hvis Google er forpliktet til dette gjennom lov eller i den grad slike tredjeparter behandler denne informasjonen på Googles vegne. Genzyme har ingen påvirkning på dette. Du kan velge deg bort fra Google Analytics-informasjonskapsler. (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout)

Facebook og Twitter: Nettstedet har knapper for å fremme eller dele sider på sosiale nettverk. Disse knappene fungerer gjennom en kode som er gjort tilgjengelig av Facebook og Twitter selv. Denne koden plasserer blant annet en informasjonskapsel. Les retningslinjene for personvern for hvert av disse selskapene for å finne ut hva de gjør med dataene de samler inn med denne koden. Genzyme har ingen påvirkning på dette.  
•    Facebook – https://www.facebook.com/about/privacy/
•    Twitter – https://twitter.com/privacy

YouTube og Brightcove: Nettsiden bruker videofilmer fra YouTube og Brightcove. Disse filene kan inneholde informasjonskapsler. Les personvernerklæringen til disse selskapene (som kan endres periodisk) hvis du ønsker mer informasjon om informasjonskapslene de bruker og hva de gjør med informasjonen de samler inn med informasjonskapslene. Genzyme har ingen påvirkning på dette.  
•    YouTube – http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
•    Brightcove – http://www.brightcove.com/en/privacy 

Styre eller deaktivere informasjonskapsler
De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk. Du kan imidlertid velge å styre eller deaktivere informasjonskapsler gjennom nettleserinnstillingene. Lenkene nedenfor gir detaljerte instruksjoner om hvordan du deaktiverer informasjonskapsler for vanlige nettlesere. Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettstedet blir ute av stand til å fungere som beregnet.