Marianne Lillehagen
Marianne Lillehagen

Jeg har ligget til lading

Marianne til lading

Da jeg bestemte meg for å begynne med denne bloggen, var målet mitt å være ærlig og åpen. Dele mange av mine innerste tanker, frykter, gleder og utfordringer. Og nå skal jeg være ærlig. Jeg har i det siste følt meg utrolig sliten, utmattet og tom. Alt på en gang. Jeg har alltid sagt at man må lage energi for å få energi. Man må trene for å fylle batteriene. Men nå må jeg innrømme at jeg virkelig har bodd i glasshus. For jeg har ikke gjort mye for å lage energi nei. Det eneste jeg har gjort, er å stå opp, sende guttungen på skolen, og krøpet under dyna igjen, og sovet bort hele dagen. Og det er virkelig det eneste som har føltes riktig. Jeg har vært sååå trøtt.

Så jeg beklager at det har vært litt stille fra meg en stund.  Jeg måtte rett og slett ligge litt til lading.


Klem Marianne