Marianne Lillehagen
Marianne Lillehagen

Skal vi være venner eller fiender? Jeg velger venner!

Marianne Lillehagen - MSblogger

Som dere sikkert vil forstå etter hvert som dere leser bloggen, så har jeg og min MS et ganske så vennskapelig forhold.

Jepp, du leste riktig! Jeg og min MS er venner.  

Vi har hatt et par diskusjoner, og har blitt enige om å samarbeide, om å bevare dette vennskapet så lenge som mulig. 

Ordet Multippel Sklerose, eller MS, er jo ikke et ord som oser av positiv ladning. Det er vel heller nær frysepunktet når man snakker om diagnosen. De fleste ser for seg rullestol, lammelser, stokk og rullator. Og så klart, dette var mine første bilder i hodet da jeg fikk diagnosen.  Men i dag behøver man ikke å ende der. Vi har mange muligheter, og diverse medisiner som gjør at ganske mange av oss med diagnosen lever mer eller mindre normalt.

Jeg bestemte meg tidlig for å ha et positivt forhold til min sykdom. Jeg er ikke naiv, og jeg vet godt at sykdomsbildet kan endre seg. Men skal vi sitte å vente på det da? Skal vi ikke heller fokusere på å leve nå? Joda! Klart vi kan!

Og sånn var det at jeg bestemte meg for å bli venner med min MS. Dette vennskapet ønsker jeg å dele med dere i min blogg.  Og som i alle andre forhold, så kommer det nok til å bli oppturer og nedturer. Jeg har lovet meg og MS at vi skal bli flinkere til å trene, spise mer fornuftig, og selvfølgelig ha det fantastisk gøy. 

Bli med på min reise på denne bloggen, og sammen skal vi finne den gode inspirasjonen vi alle trenger!

Klem fra Marianne aka Multiskrulla